Waarmee kunnen we je helpen?

Bestellinfo

Wij berekenen geen verzendkosten voor het verzenden van onze bestellingen in Nederland. De verzendkosten voor onze Belgische klanten bedragen € 7,95. Wij verzenden je pakketje met DHL of PostNL. Je bestelling vindt plaats in een volledig beveiligde omgeving. Als je bestelling is afgerond, wordt er een orderbevestiging naar het ingevulde e-mail adres verzonden. Deze mail bevat je bestelgegevens.

Betalen met iDEAL

In Nederland kun je met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankier omgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Ook kun je betalen met een normale bankoverschrijving. De betaalgegevens van Lambretta horloges staan op de orderbevestiging vermeld. Onze Belgische klanten betalen ook met een normale bankoverschrijving.

Lambretta Cesare herenhorloge

Verzending

Zodra wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk. Indien we je bestelling niet direct kunnen leveren, nemen we onmiddellijk contact met je op. Houd er rekening mee, dat de artikelen niet op ware grootte zijn afgebeeld en dat kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Lambretta Cielo 34 dameshorloges

Bedenktijd tot 14 kalenderdagen

Indien je niet tevreden bent over het geleverde artikel, kun je dit binnen 14 kalenderdagen retourneren. Het artikel dient onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Voor beschadigde retourzendingen brengt Lambretta horloges kosten in rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Wil je de kopie van de orderbevestiging meezenden. Wil je ruilen, dan sturen we je na ontvangst direct het vervangende artikel. Wil je alleen retourneren, dan storten we het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending terug op je bankrekening.

Lambretta horloges uit Zweden

Garantie

Op onze Lambretta en Tempus horloges geven we twee jaar garantie op het uurwerk, behoudens als bij het product anders is vermeld. De batterij, de behuizing en de band zijn uitgesloten van deze garantie. Je garantie gaat in op de besteldatum. De garantie vervalt als je het uurwerk verkeerd gebruikt of zelf open maakt. De garantie periode wordt niet met twee jaar verlengd na het herstel van schade. Een defect horloge kun je in overleg met ons terugsturen. Wij vervangen geen batterijen. Lege batterijen kun je het beste bij een horlogemaker in je woonplaats laten vervangen. Op de Eichmuller horloges, wekkers en klokken geven we één jaar garantie op het uurwerk.

Lambretta Cielo 37 collectie

Over Lambretta horloges

We hebben een passie voor mooie betaalbare horloges, het verkopen ervan is onze hobby. Sinds 2010 verkopen wij horloges via onze webshop. De eerste jaren de kleurige O'Clock horloges uit Italie. Begin 2014 zijn we gestart met de verkoop van de prachtige retro horloges van Lambretta die we zelf importeren uit Zweden. Eind december 2015 zijn we begonnen met de verkoop van de design Tempus horloges van Jan Philippi en een jaar later met de horloges, klokken en wekkers van Richard Eichmüller uit Duitsland.Wij zijn trots op onze goede service en zien de weinige klachten als een kans om beter in contact te komen met onze klanten.